Gründerbua

Her finner du selskaper som er ferdig med oppstartsfasen og som nå går over i en salgsfase for sitt gründerselskap.

Det grønne skiftet

Det grønne skiftet

Gründerbua er en aktiv næringshage som skal bidra til det grønne skiftet i samfunnet, ved at det skapes nye og fremtidsrettede grønne og miljøvennlige varer og tjenester.

Hvem kan bli leietaker i Gründerbua?

Har du et Gründerselskaper som er ferdig med oppstartsfasen og er klar for å gå over i salgsfasen? Da er Gründerbua et perfekt sted. Vi prioriterer unge grüderselskaper som kan passe sammen med våre leietakere.

Mulighet for samarbeid

Gründerbua er et sted hvor det kan åpne seg dører for mersalg. Moelv Næringspark, eller våre leietakere, ønsker gjerne å inngå samarbeid med selskaper som har fremtidsrettede, grønne og miljøvennlige varer og tjenester. Også bli med som eiere om gründerselskapene ønsker det.

For unge Gründerbedrifter

Gründerbua er for unge bedrifter, som selger grønne og miljøvennlige varer og tjenester. Her vil det være muligheter for å åpne noen dører for mersalg. Bli en del av et fremtidsrettet og grønt gründermiljø!

Bli en del av det grønne skiftet

Moelv Næringspark AS ønsker en aktiv næringshage, og vil bidra til det grønne skiftet i samfunnet ved at det skapes nye fremtidsrettede grønne og miljøvennlige varer og tjenester.