Gründerbua har vært en «game changer» for Nullutslipp AS

Gründerbua er et unikt sted for nyoppstartede bedrifter som satser mot det grønne skiftet. Nullutslipp AS, som driver med elektrisifisering, har et spennende samarbeid med CHSnor AS på gang. 

Rune og Ole Bjørn Hansen, i Nullutslipp AS, flyttet inn i lokalene på Moelv på starten av nyåret i 2022. Det er storfornøyde med de nyrenoverte lokalene og setter pris på privat kontor. Etter har de har flyttet inn i Gründerbua har det virkelig åpnet seg noen dører for deres bedrift.

– Vi kom i kontakt med CHSnor AS i 2021 og så at det var synergi med det vi driver med. Etter at vi flyttet inn i lokalene her på Moelv har det vært en «game changer» for vår bedrift. Vi har fått en organisasjon rundt oss og gode rådgivere. Finn Flugstad, som er daglig leder i Moelv Næringspark AS, er en bra mann, sier Rune, daglig leder i Nullutslipp.

God stemning inne på kontoret til Rune Hansen (tv) og Ole Bjørn Hansen i Nullutslipp.

Det spesielle med Gründerbua er samarbeidet mellom bedriftene som leier i lokalene. For Nullutslipp har dette gitt gode synergieffekter.

– Vi har et samarbeid med CHSnor AS. Vi prosjekterer og selger løsninger, CHSnor monterer maskiner for oss, sier Rune. 

Nullutslipp, som driver med elektrifisering, og CHSnor har mye spennende på gang. Om kort tid skal CHSnor levere Norges første store el-lastebil på 40 tonn som kan kjøre mellom 40 til 50 mil på en lading. 

I møterommet ser man i taket et lite glimt av (dags)lys levert fra Prolux AS.

Bedrifter kan leie kontorer med tilgang på møterom i Gründerbua. Inne på møterommet er taklyset levert av leverandør og leietaker, Prolux AS. Taklyset gir en følelse av dagslys, noe som er veldig spesielt.

– Lysene i lokalene her, som Prolux har levert, er helt rått, skryter Rune.

Les også: Gründerbua har blitt vårt showroom

Gründerbua er toppmoderne lokaler med nøkkellås på alle dørene. Her er det ikke kontorfellesskap, kun egne kontorer å leie. Dette har sine fordeler å sitte på et eget kontor er Rune og Ole Bjørn enige om. 

– Vi er 2 ansatte og har et kontor hver. Det å ha eget kontor er veldig fint. Som ofte står alle dørene åpne, men man kan lukke døra når du skal ta en telefon eller ønsker privatliv.

Bedrifter kan leie kontor i Gründerbua med gunstig leieavtale i ca 2 år. Rune og Ole Bjørn stortrives så langt og synes arbeidsmiljøet mellom bedriftene er givende.  

– Vi blir her til vi blir hivet ut, ler Rune.